Mitsubishi Eclipse Cross PHEV Red Diamond in de bocht met blauwe achtergroond

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Rijklaar vanaf
€37.990,-
Private lease p.m. vanaf
€549,-

Geen zorgen of je het wel haalt

De Eclipse Cross plug-in hybride is uitgevoerd met een krachtige 13,8 kWh-aandrijfaccu en een nieuwe, zuinige 2.4-liter benzinemotor, waarmee je verder komt dan verwacht. 

Net zo makkelijk als het opladen van je telefoon

Het opladen van de Eclipse Cross PHEV is net zo makkelijk als het opladen van je telefoon. Je kunt hem inpluggen op elk normaal stopcontact of je kunt een oplaadpunt laten installeren. Daarnaast kun je terecht bij duizenden openbare laadpalen in Nederland en daarbuiten.

Woon-werkverkeer stukken voordeliger

Je kunt met de Eclipse Cross PHEV 45 km volledig elektrisch (EV) rijden. Voor de meesten is dat meer dan genoeg voor het dagelijkse woon- werkverkeer. Hierdoor zijn je gebruikskosten aanmerkelijk lager.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV dynamic shield met blauwe achtergrond

ECLIPSE CROSS PHEV-TECHNOLOGIE

De Eclipse Cross PHEV bouwt voort op het succes van de Outlander PHEV, onze trendsettende SUV, die wereldwijd 21 maal werd bekroond. Dankzij grensverleggende technologieën werken de brandstofmotor en beide elektromotoren harmonieus samen in verbazingwekkende rust.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV first edition Amethyst black

RIJEIGENSCHAPPEN

Neem plaats achter het stuur en geniet van een geheel nieuwe rijbeleving van Mitsubishi Motors. Wat betreft PHEV-technologie zijn wij trendsetter op de markt.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV achterkant

EXTERIEUR

Waarom deel uitmaken van de grijze massa? Ga voor stoere lijnen en fraaie welvingen. Mensen die zich willen onderscheiden, kiezen voor deze krachtige SUV met uitmuntende prestaties, zowel off-road als op het asfalt.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV interieur vanaf de achterbank

INTERIEUR

Het dashboard de Eclipse Cross PHEV is gebaseerd op op een vernuftig designconcept: alle instrumenten en bedieningselementen bevinden zich binnen het blikveld en handbereik van de bestuurder.

Veiligheidssystemen in de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

VEILIGHEID

Uitgerust met een omvangrijk pakket geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, behoort de Eclipse Cross PHEV tot de veiligste auto's in zijn klasse.

Verkoop
Thijs Weeda

Thijs Weeda

Eigenaar / Directeur sales
Ad Lakerveld een glimlachende verkoopadviseur

Ad Lakerveld

Verkoopadviseur

Reserveer hier uw persoonlijke presentatie

Ja ik wil een persoonlijke introductie voor de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV maken

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.