Service & onderhoud

Met regelmatig onderhoud blijft je Mitsubishi in topconditie. Kies voor een onderhoudsbeurt bij een Mitsubishi Motors dealer en krijg gratis een MijnMitsubishi Card. Daarmee maak je gebruik van de 24/7-mobiliteitsservice in heel Europa, inclusief woonplaatsservice én met vervangend vervoer. 

Bandenspanning opnemen

Afspraak maken

Onderhoudswerkzaamheden aan je auto plannen wanneer het jouw uitkomt. Voor onderhoud, APK of reparatie kan je bij ons eenvoudig online een afspraak inplannen

Onderhoudsbeurt Mitsubishi

Onderhoudsbeurt

Onderhoud en reparaties bij de Mitsubishi-dealer worden uitgevoerd met originele onderdelen van Mitsubishi Motors. Hiermee ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en levensduur.

Banden profiel controleren

Bandenservice

Met de bandenservice ga je veilig de weg op onder alle omstandigheden, in de zomer en in de winter. 
Uitleg APK

APK-keuring

De APK is een wettelijk verplichte keuring die je elke 3 of 4 jaar laat uitvoeren. Kom langs bij je Mitsubishi-dealer voor de APK-keuring. 

autoverzekering

Autoverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje en hoeft niet altijd jouw schuld te zijn. De Dealer Autoverzekering is een complete autoverzekering die vrijwel alle situaties dekt, voor een aantrekkelijke premie. 

ruitenservice

Ruitenservice

Ruitschade? Met de ruitenservice wordt de reparatie of vervanging van de voorruit altijd door vakmensen uitgevoerd. 

Airco onderhoud

Aircoservice

Voor een probleemloze werking van de airconditioning is periodiek onderhoud essentieel. Een airconditioning zorgt immers voor een aangenaam klimaat in de auto. 

mijn Mitsubishi Card Autobedrijf Van Zessen met grijze achtergrond

MijnMitsubishi Card

Mijn Mitsubishi app Mitsubishi Autobedrijf Van Zessen In Mitsubishi Eclipse Cross

MijnMitsubishi App

Deze app informeert je over al het onderhoud, services en acties van jouw Mitsubishi.
mijn Mitsubishi Card Autobedrijf Van Zessen
Service

MIJNMITSUBISHI CARD

Veiligheid, rijcomfort en betrouwbaarheid: dat zijn de basiskwaliteiten van elke Mitsubishi. Ontworpen en gebouwd voor vele jaren zorgeloos rijplezier. Om dit rijplezier te waarborgen, biedt uw Mitsubishi-dealer de beste service voor uw auto. Met vakbekwame, uitstekende opgeleide monteurs en originele onderdelen met aantrekkelijke tarieven. Zodat u altijd op uw Mitsubishi kunt vertrouwen, elke rit opnieuw.  

Onderhoudsbeurt Mitsubishi
service

Onderhoud calculator

Met regelmatig onderhoud blijft jouw Mitsubishi in topconditie. Met het onderhoudsprogramma biedt de Mitsubishi-dealer gespecialiseerd onderhoud tegen aantrekkelijke tarieven. Als extra ontvang je na elke onderhoudsbeurt gratis de MijnMitsubishi Card.