Citroën C5 Aircross

1.6 PHEV ë-Series 225Pk
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
  • Dodehoek detector
  • kunstlederen/microvezel bekleding
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 11 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-202-DZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurWit parelmoer
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Ongebruikte C5 Aircross met eerste Europese registratie (Duitsland) 26-01-2024. Huidige nieuwprijs EUR 51.118,-, nu rijklaar voor EUR 44.475,-! Prijs is geheel rijklaar inclusief fabrieksgarantie tot 26-1-2026.

De Citroën C5 Aircross is ontworpen als een alleskunner waarmee u zowel in de stad als in de buitengebieden uit de voeten kunt. Op de teller van deze auto staat slechts 11 kilometer. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder benzinemotor. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De comfortstoelen zorgen dat u na iedere rit fit uitstapt. Voel die ruimte eens! Lekker veel licht door het elektrisch bediende glazen panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

U leest alle belangrijke functies helder af dankzij het digitale dashboard. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Connected Services voegt nog meer comfort en veiligheid toe aan deze auto. Voor een veilige rit is het belangrijk dat uw handen het stuur vasthouden en uw ogen gefocust blijven op de weg; daarom kunt u het audiosysteem, met DAB-ontvangst en full map navigatiesysteem bedienen met het stuurwiel of via spraakbediening. U bent in deze Citroën ook voorzien van automatische airconditioning, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

U geniet nog meer van het rijden met uw Citroën omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Op een kop-staartbotsing zit niemand te wachten. Daarom is de forward collision warning onderweg constant alert en berekent via een sensor de veilige afstand tot voorliggers. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Als u meer wilt weten over deze Citroën, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
Dodehoek detector
kunstlederen/microvezel bekleding
kunstlederen interieurdelen
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 19"
Metaalkleur
Navigatiesysteem full map
Pack Drive Assist met Highway Driver Assist (ZVFP)
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 26-01-2026
Financieren