Kia Picanto

1.2 CVVT 85Pk Comfort Pack
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Airco
  • Alarm klasse 1(startblokkering)
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 75.388 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
3-SXP-87
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2014
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)360 X 160 X 148
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Goed onderhouden origineel Nederlands geleverde Picanto met prettige 4 cilinder motor en comfortabele automaat. Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig poetsen, nieuwe APK, minimaal 1/2 tank brandstof, 1 jaar Europese mobiliteit hulp, 12 maanden BOVAG garantie.

Alle technologie in de Kia Picanto is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Met deze Kia is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. U wordt in deze auto ook getrakteerd op elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen en metallic lak.

Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige full map navigatiesysteem. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Deze auto is voorzien van centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Kia Picanto samen. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Kia wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Bumpers in carrosseriekleur
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Elektrische ramen voor en achter
Hoofdsteunen achter
Metaalkleur
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren