Peugeot 2008

1.2 PureTech Active
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Airco
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 110.740 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
2-XVD-67
CarrosserieSUV
Bouwjaar2014
KleurWit parelmoer
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 174 X 157
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Nette 2008 die bij ons sinds 2021 in onderhoud is. Tevens voorzien van All Season banden. Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig poetsen, nieuwe APK, minimaal 1/2 tank brandstof, 1 jaar Europese mobiliteit hulp, 12 maanden BOVAG garantie.

De charme van Franse merken is onweerstaanbaar. Fantastisch rijcomfort en mooie lijnen, maar onderschat ook de prestaties en de constructiekwaliteit niet! Een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak zorgen dat u met deze SUV prima vooruitkomt. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 2008 samen.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Peugeot voor een proefrit reserveren.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Cruise control
Elektrische ramen voor
Kleur wit
Lederen stuurwiel
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren