Peugeot Partner

120 1.6 HDi 75 L1 XR
  • Bedrijfswagen
  • Airco
  • Anti Blokkeer Systeem
  • Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
  • centrale vergrendeling met afstandsbediening
  • Elektrische ramen voor
  • Pack Airco
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 122.305 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VT-202-H
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2016
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)438 X 181 X 186
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Sinds 2019 door ons onderhoud Partner. Prijs is rijklaar inclusief een technische controle, minimaal 11 maanden APK, benodigd onderhoud, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, tank ½ vol, 1 jaar pechhulp, BOVAG garantie, NAP-certificaat en we vrijwaren uw eventuele inruilauto.

Rijden op z′n Frans: niet voor niets al decennia immens populair. Want naast rijcomfort en styling zijn ook hoogstaande techniek en prestaties onderdeel van het totaalpakket. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Ook verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Airco
Anti Blokkeer Systeem
Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Elektrische ramen voor
Pack Airco
Parkeersensor achter
Airbag bestuurder
Alarm klasse 1(startblokkering)
centrale vergrendeling
Elektronisch Stabiliteits Programma
Stuur verstelbaar
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren