Quadro Qooder

QV4 CVT 400CC DEMO ACTIE QOODERSHOP.NL
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 3.523 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    H-500-TG
    CarrosserieMotorscooter
    Bouwjaar2020
    KleurBlauw
    BrandstofBenzine
    EnergielabelOnbekend
    TransmissieAutomaat
    Aantal cilinders1
    Afmetingen in cm (L B H)220 X 84 X 136
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud399 CC
    Datum deel 1a15-05-2020
    Omschrijving

    Nu EUR 2500,- demo voordeel op onze Qooder. Prijs is geheel rijklaar inclusief eerste jaarbeurt en volledige technische controle door onze Qooder specialisten in de werkplaats. Qooder, dat is slimme mobiliteit op drie of vier wielen. Beleef de vrijheid en het soepele bochtenwerk van een motor met het gemak en de veiligheid van een auto. Qooder maakt unieke voertuigen met kantelbare wielen, geschikt voor de korte afstand, maar net zo goed voor dagelijkse kilometervreters. Bij Autobedrijf van Zessen vind je altijd de Qooder die je zoekt. In onze vestiging in Lexmond staan alle diverse modellen te glimmen. Nieuwsgierig? Kom dan snel langs voor een proefrit. Kijk op QOODERSHOP.NL voor meer informatie. Rijbewijs gehaald voor 19-1-2013 dan is een B (autorijbewijs) genoeg. Wij leveren de Qooder uit voorraad binnen 3 werkdagen.


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
    Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
    Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

    .

    Opties
    Lichtmetalen velgen
    Windscherm
    Garanties
    Bovag
    Financieren