Renault Clio

Estate 0.9 TCe Intens
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Airco (automatisch)
  • Audio-navigatie full map
  • Cruise control
  • Keyless entry
  • LED koplampen
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 15.768 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
NG-488-N
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2017
KleurRood metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)427 X 173 X 148
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Keurige Clio met unieke kilometerstand. Ingeruild van eerste eigenaar en volledig onderhouden auto. Prijs is rijklaar inclusief een technische controle, minimaal 11 maanden APK, benodigd onderhoud, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, tank ½ vol, 1 jaar pechhulp, 12 maanden BOVAG garantie, NAP-certificaat en we vrijwaren uw eventuele inruilauto.

De Renault Clio Estate scoort! Niet alleen door zijn ruimte en zijn rijcomfort, maar ook door zijn eigenwijze uitstraling. Dit is een auto die 15768 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2017. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Verder is de Renault uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze Renault Clio Estate een achteropkomend verkeer waarschuwing. Zuinig en zeker zoeven? Dan is de cruise control ideaal! Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en buitentemperatuurmeter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airco (automatisch)
Audio-navigatie full map
Cruise control
Keyless entry
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 16"
Pack R-Link (PK98B6)
Parkeersensor achter
Privacy glass zijruiten achter en achterruit (VSTLAR)
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren