Mitsubishi Eclipse Cross

2.4 PHEV Executive Tijdelijk van € 46.495 voor € 42.495
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Armsteun achter
  • Armsteun voor
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • bots waarschuwing systeem
  • Cruise control adaptief
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 2 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
377725682
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurZilver metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2360 CC
Omschrijving

‘Drive your ambition′, zeggen ze bij Drive your ambition. Wat dat inhoudt, bewijst deze auto. Het gaat hier om een nieuwe auto met tijdelijk €4.000,-- registratiebonus , die uit voorraad leverbaar is. Het is een hybride, daardoor is de auto zuinig met brandstof. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Wind, sneeuw, hagel, regen… allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Ook achterin heerst een luxe sfeer, vanwege de verwarmde achterbank. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Met dit systeem profiteert u onder andere ook van: navigatiesysteem, DAB ontvangst en multifunctioneel sportstuur. De standkachel verwarmt het interieur voor. Dat betekent meer comfort voor u en minder slijtage voor de auto. Niets ontgaat deze slimme auto. Bij de eerste druppels zorgt het regensensor dat de ruitenwissers aan gaan en als het donker wordt, reageert de automatisch inschakelbare verlichting direct door de lichten aan te doen. Onderweg veilig afstand houden wordt verzorgd door de adaptive cruise control en voor probleemloos inparkeren zijn er de parkeersensoren achter. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. Sleutelloos instappen en starten: de keyless start zorgt ervoor!

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mitsubishi Eclipse Cross samen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

Belt u ons vandaag nog?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun achter
Armsteun voor
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
bots waarschuwing systeem
Cruise control adaptief
Dab
Dodehoek detector
electronic climate control
Keyless entry
Keyless start
Kunstlederen bekleding
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 31-03-2029
Financieren