Mitsubishi Eclipse Cross

2.4 PHEV Intense+ Tijdelijk van € 45.095 voor € 39.995,-
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • bots waarschuwing systeem
  • Cruise control
  • Extra getint glas
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 4 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
388044353
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurZwart metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2360 CC
Omschrijving

De Mitsubishi Eclipse Cross - nu met ruim € 5.000,- Registratiebonus van € 45.095,-- voor € 39.995,-- - is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Het beste van twee werelden komt samen in de hybride motor. Daarmee wordt deze Mitsubishi Eclipse Cross aangedreven door zowel brandstof als door de elektrische accu, die al rijdend of remmend wordt bijgeladen. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Mitsubishi Eclipse Cross is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Deze Mitsubishi is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst te bedienen. Middenin de winter stapt u in een behaaglijk warme auto dankzij de standkachel. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mitsubishi heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. De uitrusting van deze auto is met sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.

Als bestuurder van deze Mitsubishi bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Deze Mitsubishi Eclipse Cross is voorzien van lane assist: een slim en veiligheidverhogend rijhulpsysteem, dat waarschuwt bij onwillekeurig van strook wisselen.

Deze auto heeft 5 jaar fabrieksgarantie en 8 jaar of 160.000 km accugarantie. We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Eclipse Cross aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u via 0347-358000.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
bots waarschuwing systeem
Cruise control
Extra getint glas
LED koplampen
Metaalkleur
Navigatiesysteem
Parkeersensor achter
Parkeersensor voor
Standkachel
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 30-06-2029
Financieren