Toyota Yaris

1.5 Hybrid Dynamic Team D
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • Dab
  • Grootlichtassistent
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 7 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-167-RK
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurWit metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)394 X 175 X 150
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Ongebruikte Yaris met eerste registratie Duitsland. Prijs is geheel rijklaar inclusief volle tank en Toyota Fabrieksgarantie. Direct leverbaar! Open de extra deur aan de achterzijde en kijk eens hoeveel ruimte deze hatchback biedt, vooral bij het neerklappen van de achterbank. Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De elektromotor zorgt voor snel en traploos optrekken bij ieder stoplicht. Een van de vele voordelen van deze hybride auto. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Met het digitale dashboard van deze auto is de aanpassing van uw cockpitinterface een fluitje van een cent. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Extra opties op deze auto zijn: DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, buitentemperatuurmeter, lederen stuur en lederen versnellingspook.

In de Toyota Yaris heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Toyota bovendien hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze Yaris staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Bandenspanningscontrolesysteem
Dab
Grootlichtassistent
Keyless entry
Keyless start
Kleur wit
Lichtmetalen velgen 16"
Regensensor
Stuurwiel multifunctioneel
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 09-11-2027
Financieren