5 Jaar gratis onderhoud

Om er voor te zorgen dat u 5 jaar lang geen onverwachtse kosten heeft krijgt u tijdelijk 5 jaar gratis onderhoud (ter waarde van € 1500,-)  bij aanschaf van een nieuwe Mitsubishi Eclipse Cross PHEV.  Deze actie loop tot 30 april aanstaande. 

Werkplaats met MITSUBISHI Eclipse Cross PHEV, MITSUBISHI Space Star @Zessen.nl

Wat houdt periodiek onderhoud in?

Het periodiek onderhoud bestaat uit een visuele inspectie op ruim 100 punten zoals voorgeschreven door Mitsubishi Motors. Tijdens het periodiek onderhoud wordt ook de olie ververst, een nieuw oliefilter geplaatst en de ruitensproeiervloeistof bijgevuld. Ook krijg je bij het periodiek onderhoud gratis de Mitsubishi Mobiliteitsservice Card. Daarmee heb je tot de eerstvolgende onderhoudsbeurt (maximaal 1 jaar) recht op 24/7 pechhulp in heel Europa.

100 punten visuele controle en olie verversen volgens voorschrift Mitsubishi Motors.

*De actie is geldig op klantverkochte orders van 20 februari tot en met 30 april 2023 en een kentekenregistratie (tenaamstelling) op uiterlijk 30 juni 2023. Deze actie is niet van toepassing op de Intense- en Business Edition uitvoeringen,  fleet- en (private)lease orders. Niet inwisselbaar tegen contanten.

Voorwaarden 5 jaar gratis onderhoud

Het recht bestaat uit het kosteloos laten uitvoeren van onderhoud bij iedere door Mitsubishi Motor Sales Nederland B.V. erkende servicelocatie in Nederland voor voertuigen van het merk Mitsubishi.

Het recht bestaat uit het laten uitvoeren van het standaard voorgeschreven onderhoud volgens de richtlijnen van de fabrikant gedurende 5 jaar na eerste tenaamstelling, met een maximum van 4 onderhoudsbeurten.

Het recht gaat in op de eerste dag van eerste tenaamstelling van het voertuig in Nederland en loopt af op de dag dat het voertuig 5 jaar oud is of het maximum van 4 onderhoudsbeurten is bereikt.

Voor het kosteloos laten uitvoeren van het onderhoud wordt onderstaand schema aangehouden:

 

Eclipse Cross basis onderhoud (km)

20.000

40.000

60.000

80.000

Onderhoudsbeurt

1

2

3

4

Basis beurt uitvoeren

 X

 X

 X

 X

Interieurfilter vervangen

 X

 X

 X

 X

Remvloeistof verversen

 

 X

 

 X

Luchtfilter vervangen

 

 

 X

 

 

Voor het onderhoud moet gebruik gemaakt worden van originele onderdelen van Mitsubishi Motors.

Uitgesloten zijn vervanging van slijtagedelen, kosten voor reparaties en herstellingen door schade, beschadigingen of steenslag.

Het recht van gratis onderhoud is overdraagbaar bij verkoop van het voertuig binnen 5 jaar na datum eerste tenaamstelling.