Bosch Car Service

Autobedrijf Van Zessen is één van de ruim 400 Bosch Car Service Nederlandse autobedrijven. Wij zijn er voor u als Bosch Car Service Autobedrijf bij u in de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

U kunt voor alles omtrent uw auto bij ons terecht: Zo garanderen wij u kwaliteit, geen onverwachte kosten en bij onderhoud en reparatie behoudt u de fabrieksgarantie van uw auto.

Bovag logo 2

Autobedrijf Van Zessen is als Bosch Car Service autobedrijf ook lid van de BOVAG, een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk.

Zowel Bosch Car Service als BOVAG staat bekend om kwaliteit.

Wat is Bovag en welke voordelen heeft u bij Bosch Car Service dankzij het Bovag-lidmaatschap?

Naast kwaliteitskeurmerk is BOVAG een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich bezighoudt met mobiliteit. Alle bedrijven betrokken bij mobiliteit zijn welkom als lid en kunnen zich aansluiten bij de BOVAG, van autobedrijven tot schadeherstelbedrijven en van wasserettes tot tankstations.

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat onze autobedrijven betrouwbaar zijn en kwaliteit bieden op deskundige wijze. Doordat wij lid zijn van BOVAG, geniet u ook van de voordelen van BOVAG:

  • BOVAG Garantie
  • BOVAG-reparatiegarantie
  • Passend vervangend vervoer
  • Onderhoud volgens de fabrieksspecificaties
  • Onafhankelijke geschillencommissie

BOVAG-reparatiegarantie

Als u uw auto naar Bosch Car Service brengt, heeft u recht op zes maanden BOVAG-reparatiegarantie. Is er iets mis gegaan tijdens de reparatie? Dan kunt u gerust bij ons terugkomen. Het defect repareren wij dan gratis voor u.

Vervangend vervoer Mitsubishi

Wij bieden u altijd passend vervangend vervoer aan, terwijl wij uw auto onderhouden en/of repareren. Dit kan een huurauto tegen gereduceerd tarief zijn of bijvoorbeeld een leenfiets.

Mocht u niet tevreden zijn over Autobedrijf Van Zessen, dan kunt u uw klacht indienen bij de onafhankelijke geschillencommissie van BOVAG. BOVAG beoordeelt uw klacht altijd op objectieve wijze.