Nieuws

Bord Mitsubishi Outlander PHEV met bord Excellent Dealer 2020 in showroom

MITSUBISHI Excellent Dealer 2020

Autobedrijf Van Zessen in Lexmond mag zich na een jaar Dealer off the Year 2019 nu wederom tot de beste MITSUBISHI dealers van Nederland rekenen met het predicaat Excellent Dealer 2020!

Het autobedrijf uit Lexmond behaalde zodanig veel punten voor de verschillende beoordelingscriteria, dat het behoort tot de vijf beste Mitsubishi-dealers van Nederland! De scores van alle erkende Mitsubishi-dealers op het gebied van sales, aftersales en klanttevredenheid worden het gehele jaar bijgehouden, waarna in het nieuwe jaar de balans wordt opgemaakt. Met een totaal van 622 punten in de periode van 1 januari t/m 31 december 2020 eindigde Van Zessen in de top 5 van best presterende Mitsubishi-dealers van Nederland, waarmee het bedrijf zich een jaar lang ‘Excellent Dealer’ mag noemen.

Mooie erkenning
Autobedrijf Van Zessen werd op feestelijke wijze verrast met de ‘Excellent Dealer’-award. “Het is een mooie erkenning om de titel van ‘Excellent Dealer’ te mogen dragen. Vooral na zo’n moeilijk jaar vol tegenslagen en onzekerheden vanwege de COVID-19 pandemie. Ik wil onze medewerkers graag bedanken voor hun tomeloze inzet en onze klanten voor hun vertrouwen in onze organisatie”, aldus Thijs Weeda en Arie den Besten van Autobedrijf Van Zessen.

40 jaar autobedrijf van zessen

Feest bij Autobedrijf van Zessen

Wist u dat het 1 november 40 jaar geleden is dat Paul van Zessen de deuren opende van Autobedrijf van Zessen in Ameide? Hij op zijn eerste werkdag 's morgens vroeg al werd gebeld voor een auto die niet wilde starten? 40 jaar later is er op dat gebied niet veel veranderd, bij Autobedrijf van Zessen staan we met een glimlach voor u klaar.

Volg de komende weken alle berichten rondom het 40-jarig bestaan van Autobedrijf van Zessen. Helaas kunnen we geen feestje vieren maar we zullen het niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Mitsubishi Space Star Sand Yellow

BPM-wijziging pakt goed uit voor Mitsubishi Motors

De nieuwe BPM-tarieven per 1 juli 2020 als gevolg van de overgang van NEDC naar WLTP pakken gunstig uit voor Mitsubishi Motors. Afhankelijk van de uitvoering kan de Mitsubishi Space Star rekenen op een prijsdaling tot € 1.000,-, terwijl de Mitsubishi Eclipse Cross zelfs € 2.000,- voordeliger wordt.

Per 1 juli 2020 worden de BPM-tarieven voor nieuwe personenauto’s opnieuw gewijzigd. Het belastingtarief wordt vanaf dat moment berekend op basis van de CO2-uitstoot volgens de nieuwe, realistischere WLTP-meting ter vervanging van de oude NEDC-meting. Dat is goed nieuws voor Mitsubishi Motors, aangezien dit bij meerdere modeluitvoeringen resulteert in een daling van de prijzen.

Mitsubishi Space Star
Zo is de pas geïntroduceerde nieuwe Space Star per 1 juli 2020 leverbaar vanaf € 11.990,-. Zowel de Space Star 1.0 Entry als de 1.0 Cool+ en 1.2 Active (CVT) dalen € 1.000,- in prijs. De bijzonder rijk uitgeruste Space Star 1.2 Nova (CVT) – de populairste versie met onder andere ingebouwde TomTom-navigatie, stoelverwarming, automatische klimaatregeling, middenarmsteun en buitenspiegels met led-knipperlichten – is per 1 juli 2020 leverbaar vanaf € 16.490,-: een prijsdaling van maar liefst € 760,-.

Mitsubishi Eclipse Cross
Ook voor de Mitsubishi Eclipse Cross pakken de nieuwe BPM-tarieven goed uit. Alle uitvoeringen dalen maar liefst € 2.000,- in prijs. Dat betekent dat de Eclipse Cross beschikbaar is vanaf
€ 35.990,-. De Eclipse Cross Black Edition, het bijzonder rijk uitgeruste actiemodel, is beschikbaar vanaf € 38.990,-.

De stijlvolle Eclipse Cross wordt aangedreven door een 120 kW (163 pk) sterke 1.5 turbobenzinemotor met een automatische CVT-transmissie en is standaard rijk uitgerust met onder meer dual-zone climate control, 18-inch lichtmetalen wielen, achteruitrijcamera, verwarmbare voorstoelen, led-dagrijverlichting, Forward Collision Mitigation en het SDA-multimediasysteem met Apple CarPlay. Bij de Black Edition komen daar onder andere led-koplampen, het indrukwekkende Rockford Fosgate audiosysteem, Blind Spot Warning en de Multi Around Monitor bij.

Qooder voor de showroom

Qooder een 3 of 4 wielige motorscooter

Ooit gehoord van Qooder? Het is een Zwitsers motorscootermerk dat hard aan de weg timmert in Europa. Nu ook in Nederland in de showroom bij Autobedrijf van Zessen. Qooder levert onder meer de QV3 met drie wielen maar Qooder heeft ook een versie met vier wielen. Alle Qooders mag je rijden met een autorijbewijs. Is deze 4-wieler dan de perfecte motorscooter? Kom en ervaar het gevoel van vrijheid!

Door Coronacrisis meer behoefte aan eigen auto

Meer behoefte aan (eigen) auto door Coronacrisis

Contact

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Nieuws

Image

Nieuw ingericht terrein