Nieuws

De prijzen voor de nieuwe generatie Mitsubishi ASX zijn bekend.

De nieuwe generatie ASX komt met een reeks geëlektrificeerde aandrijflijnen, waaronder een efficiënte hybride en plug-in hybride.

De basismotor is de 1.0 MPI Turbo, een innovatieve driecilinder 1.0-liter turbobenzinemotor met 90 pk gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak. De ASX met deze aandrijflijn heeft een vanafprijs van € 29.290,-.

Arie den Besten en Thijs Weeda in de vernieuwde showroom van Autobedrijf Van Zessen ter gelegenheid van het 12 ½ jarig dealer schap van Mitsubishi

12½ jaar MITSUBISHI Dealer

Op 1 juni 2010 de start en nu zijn we alweer 12 ½ jaar verder. Mooie successen in die jaren en een mooi voorzicht met de nieuwe modellen ASX en Colt geven vertrouwen voor de toekomst!

1 juni 2010 stonden daar de eerste Colt, Lancer en Outlander GS bij ons bedrijf, daarna volgde al snel  de ASX, Lancer Evolution, i-Miev, Pajero, L200 en natuurlijk in 2013 de Outlander PHEV! 

range Mitsubishi modellen

MITSUBISHI ASX is meest betrouwbare auto van Nederland

Wederom reden voor een feestje! De MITSUBISHI ASX is  met een rapportcijfer van 9,3 uitgeroepen tot de meest betrouwbare auto van Nederland. Het merk MITSUBISHI staat met een rapportcijfer van 8,4 ook weer heel hoog in de ranglijst van betrouwbaarheid.  bron: Autoweek.nl

achterkan Witte Mitsubishi ASX MY2023 op snelweg met op de achtergrond een blauwe lucht met wolken

MITSUBISHI ASX PLUG-IN HYBRID

e compacte SUV is dan beschikbaar met keuze uit meerdere innovatieve en efficiënte aandrijflijnen, waaronder een Plug‑in Hybrid (PHEV) waarmee Mitsubishi Motors een vervolg geeft aan het PHEV-succes in Europa. Wist je dat de Mitsubishi Outlander PHEV en Eclipse Cross PHEV samen goed zijn voor ruim 200.000 verkochte plug‑in hybrides in Europa! Met de Mitsubishi ASX PHEV krijg je het beste van twee werelden. Veel ritten kun je volledig elektrisch en dus emissievrij afleggen, maar bij lange ritten of als er geen laadpunt in de buurt is, kun je gewoon door op de benzinemotor. Het is simpel: hoe vaker je de batterij oplaadt, hoe minder brandstof de auto verbruikt en hoe minder CO2 de motor uitstoot. Dankzij de twee elektromotoren profiteer je ook van het typische rijgevoel van een elektrische auto, met een direct beschikbaar koppel bij het wegrijden en een zeer soepele en moeiteloze acceleratie.

Witte Mitsubishi ASX MY2023 op snelweg met op de achtergrond een gebouw in aanbouw

SUCCES KRIJGT EEN VERVOLG

Het succes van de 1e generatie MITSUBISHI ASX, waarvan er in Europa een kleine 400.000 zijn verkocht is het tijd voor een gloednieuwe generatie! Vanaf maart 2023 staat deze compacte SUV bij ons in de showroom waar deze dan te bewonderen is! Met de introductie van deze nieuwe generatie komen er tegelijkertijd meerdere innovatieve en efficiënte aandrijflijnen beschikbaar. Namelijk als Mild-Hybrid, Full-Hybrid en Plug-in Hybrid, Niet eerder was er een MITSUBISHI met zoveel keuze uit verschillende geëlektrificeerde aandrijflijnen als de nieuwe MITSUBISHI ASX! 

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV en Mitsubishi Outlander PHEV met bedrijven op de achtergrond met het logo van de consumentenbond

Mitsubishi Motors betrouwbaarste automerk volgens Consumentenbond

Mitsubishi Motors is door de Consumentenbond opnieuw uitgeroepen tot betrouwbaarste automerk in Nederland. In het meest recente onderzoek naar pechgevallen scoort het merk een 8,4. Dat is hetzelfde rapportcijfer waarmee Mitsubishi Motors ook in 2015 én 2016 als betrouwbaarste automerk uit de bus kwam.

Met de nummer 1-positie in de 2021-editie van de jaarlijkse automankemententest wordt de betrouwbaarheid van de Mitsubishi-modellen opnieuw onderstreept. Zowel in nationale als internationale pechstatistieken blijken de auto’s van het Japanse automerk keer op keer minder storingsgevoelig dan de meeste andere auto’s. Om Mitsubishi-rijders een extra gevoel van zekerheid te geven, worden alle nieuwe modellen ook nog geleverd met vijf jaar fabrieksgarantie.

Die garantietermijn geldt ook voor de batterij en alle elektrische componenten van de Mitsubishi Outlander PHEV, de bestverkochte plug-in hybride in Europa. Voor de Mitsubishi Outlander PHEV vanaf modeljaar 2016 en de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV geldt zelfs een fabrieksgarantie van 8 jaar/160.000 km op de batterij.

Uitzonderlijke scores

Met een rapportcijfer van 8,4 houdt Mitsubishi Motors zijn landgenoten Suzuki en Mazda achter zich, die met een cijfer van respectievelijk 8,3 en 8,2 op de tweede en derde plaats eindigden. De Consumentenbond roemt vooral de Mitsubishi Outlander (PHEV) vanaf 2012 en Mitsubishi ASX. Deze SUV’s scoren uitzonderlijk hoog en behoren met een rapportcijfer van respectievelijk 9,1 en 9,0 tot de grote uitblinkers in de automankemententest. Ook de Mitsubishi Space Star (vanaf 2013) scoort bovengemiddeld hoog met een score van 8,2.

Spelregels

De jaarlijkse automankemententest van de Consumentenbond is een online enquête onder ruim 7.000 eigenaren (leden en niet-leden) van auto’s van maximaal tien jaar oud. De vragen richten zich op problemen die in het afgelopen jaar al dan niet zijn voorgekomen met de auto. Als een reparatie kon wachten, weegt dat voor 20% mee in het rapportcijfer. Als de auto direct naar de garage moest, telt dat voor 35% mee en voor 45% als de auto niet verder kon rijden.

Eerlijk vergelijk

De 2021-editie van de automankemententest bevat de resultaten van ruim 130 verschillende autotypes. Alle gegevens zijn per merk en type auto opgeteld en als gewogen gemiddelde meegenomen in het onderzoek, zodat een veel verkochte auto toch eerlijk kan worden vergeleken met een auto waarvan er veel minder rondrijden in Nederland.

Bord Mitsubishi Outlander PHEV met bord Excellent Dealer 2020 in showroom

MITSUBISHI Excellent Dealer 2020

Autobedrijf Van Zessen in Lexmond mag zich na een jaar Dealer off the Year 2019 nu wederom tot de beste MITSUBISHI dealers van Nederland rekenen met het predicaat Excellent Dealer 2020!

Het autobedrijf uit Lexmond behaalde zodanig veel punten voor de verschillende beoordelingscriteria, dat het behoort tot de vijf beste Mitsubishi-dealers van Nederland! De scores van alle erkende Mitsubishi-dealers op het gebied van sales, aftersales en klanttevredenheid worden het gehele jaar bijgehouden, waarna in het nieuwe jaar de balans wordt opgemaakt. Met een totaal van 622 punten in de periode van 1 januari t/m 31 december 2020 eindigde Van Zessen in de top 5 van best presterende Mitsubishi-dealers van Nederland, waarmee het bedrijf zich een jaar lang ‘Excellent Dealer’ mag noemen.

Mooie erkenning
Autobedrijf Van Zessen werd op feestelijke wijze verrast met de ‘Excellent Dealer’-award. “Het is een mooie erkenning om de titel van ‘Excellent Dealer’ te mogen dragen. Vooral na zo’n moeilijk jaar vol tegenslagen en onzekerheden vanwege de COVID-19 pandemie. Ik wil onze medewerkers graag bedanken voor hun tomeloze inzet en onze klanten voor hun vertrouwen in onze organisatie”, aldus Thijs Weeda en Arie den Besten van Autobedrijf Van Zessen.

40 jaar autobedrijf van zessen

Feest bij Autobedrijf van Zessen

Wist u dat het 1 november 40 jaar geleden is dat Paul van Zessen de deuren opende van Autobedrijf van Zessen in Ameide? Hij op zijn eerste werkdag 's morgens vroeg al werd gebeld voor een auto die niet wilde starten? 40 jaar later is er op dat gebied niet veel veranderd, bij Autobedrijf van Zessen staan we met een glimlach voor u klaar.

Volg de komende weken alle berichten rondom het 40-jarig bestaan van Autobedrijf van Zessen. Helaas kunnen we geen feestje vieren maar we zullen het niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Mitsubishi Space Star Sand Yellow

BPM-wijziging pakt goed uit voor Mitsubishi Motors

De nieuwe BPM-tarieven per 1 juli 2020 als gevolg van de overgang van NEDC naar WLTP pakken gunstig uit voor Mitsubishi Motors. Afhankelijk van de uitvoering kan de Mitsubishi Space Star rekenen op een prijsdaling tot € 1.000,-, terwijl de Mitsubishi Eclipse Cross zelfs € 2.000,- voordeliger wordt.

Per 1 juli 2020 worden de BPM-tarieven voor nieuwe personenauto’s opnieuw gewijzigd. Het belastingtarief wordt vanaf dat moment berekend op basis van de CO2-uitstoot volgens de nieuwe, realistischere WLTP-meting ter vervanging van de oude NEDC-meting. Dat is goed nieuws voor Mitsubishi Motors, aangezien dit bij meerdere modeluitvoeringen resulteert in een daling van de prijzen.

Mitsubishi Space Star
Zo is de pas geïntroduceerde nieuwe Space Star per 1 juli 2020 leverbaar vanaf € 11.990,-. Zowel de Space Star 1.0 Entry als de 1.0 Cool+ en 1.2 Active (CVT) dalen € 1.000,- in prijs. De bijzonder rijk uitgeruste Space Star 1.2 Nova (CVT) – de populairste versie met onder andere ingebouwde TomTom-navigatie, stoelverwarming, automatische klimaatregeling, middenarmsteun en buitenspiegels met led-knipperlichten – is per 1 juli 2020 leverbaar vanaf € 16.490,-: een prijsdaling van maar liefst € 760,-.

Mitsubishi Eclipse Cross
Ook voor de Mitsubishi Eclipse Cross pakken de nieuwe BPM-tarieven goed uit. Alle uitvoeringen dalen maar liefst € 2.000,- in prijs. Dat betekent dat de Eclipse Cross beschikbaar is vanaf
€ 35.990,-. De Eclipse Cross Black Edition, het bijzonder rijk uitgeruste actiemodel, is beschikbaar vanaf € 38.990,-.

De stijlvolle Eclipse Cross wordt aangedreven door een 120 kW (163 pk) sterke 1.5 turbobenzinemotor met een automatische CVT-transmissie en is standaard rijk uitgerust met onder meer dual-zone climate control, 18-inch lichtmetalen wielen, achteruitrijcamera, verwarmbare voorstoelen, led-dagrijverlichting, Forward Collision Mitigation en het SDA-multimediasysteem met Apple CarPlay. Bij de Black Edition komen daar onder andere led-koplampen, het indrukwekkende Rockford Fosgate audiosysteem, Blind Spot Warning en de Multi Around Monitor bij.

Qooder voor de showroom

Qooder een 3 of 4 wielige motorscooter

Ooit gehoord van Qooder? Het is een Zwitsers motorscootermerk dat hard aan de weg timmert in Europa. Nu ook in Nederland in de showroom bij Autobedrijf van Zessen. Qooder levert onder meer de QV3 met drie wielen maar Qooder heeft ook een versie met vier wielen. Alle Qooders mag je rijden met een autorijbewijs. Is deze 4-wieler dan de perfecte motorscooter? Kom en ervaar het gevoel van vrijheid!

Door Coronacrisis meer behoefte aan eigen auto

Meer behoefte aan (eigen) auto door Coronacrisis

Contact

Nieuws

Image

Nieuw ingericht terrein