Introductie nieuwe Mitsubishi ASX 31 maart en 1 april 2023

Introductie nieuwe MITSUBISHI ASX

Onder het genot van een hapje en een drankje zullen wij de nieuwe generatie MITSUBISHI ASX op vrijdagavond 31 maart a.s. introduceren. Er is deze avond voldoende ruimte om de auto te bekijken in verschillende kleuren en uitvoeringen. Tijdens deze avond kunt u u vragen stellen en een afspraak maken voor een proefrit.

Drive event nieuwe MITSUBISHI ASX

Zaterdag 1 april staat bij Autobedrijf Van Zessen geheel in het teken van de nieuwe MITSUBISHI ASX. Deze dag is er de gelegenheid om op afspraak een proefrit te maken met nieuwe MITSUBISHI ASX. Uiteraard hebben wij ook deze dag iets lekkers voor bij de koffie! Plan nu alvast je proefrit en rijd als één van de eersten!

Als één van de eersten de nieuwe MITSUBISHI ASX rijden

Wil je al één van de eersten met de nieuwe MITSUBISHI ASX de weg op? Vraag een inruilvoorstel aan en wij maken een passende offerte! Koop je de nieuwe MITSUBISHI ASX in de maand april bij Autobedrijf Van Zessen dan ontvang je een Hotelbon ter waarde van € 150,-.

kofferbak Mitsubishi ASX MY2023

Stel hier je nieuwe MITSUBISHI ASX samen

Zodra je plaatsneemt achter het stuur van de nieuwe MITSUBISHI ASX verschijnt er een glimlach op je gezicht. Met zijn compacte SUV-design beweegt hij soepel door het drukste verkeer. Hij beschikt over vijf comfortabele zitplaatsen en is uitgerust met de nieuwste rijassistentiesystemen, voor onbezorgd cruisen door de stad.