Update uw navigatie systeem

Navigatie update button

Altijd de juiste route met uw navigatie update

Kunt u het zich nog voorstellen, rijden zonder navigatie? Tegenwoordig vinden we onze weg veelal met behulp van het navigatiesysteem in binnen- en buitenland. Het Europese wegennetwerk verandert continu, zorg er daarom voor dat uw navigatiesysteem altijd up-to-date is. 

De navigatie update is niet alleen voor het actualiseren van het Europese wegennet maar ook een uitbreiding van de Points of Interest, hotels, restaurants, tankstations, parkeergarages, vliegvelden, theaters, golflocaties en vele andere interessante bestemmingen.

Navigatie update button

Update Mitsubishi MMCS-SD systeem

Na het succes van de FreshMap actie van voorgaande jaren kan het bijna niet anders, ook dit jaar kunt u uw MMCS-SD navigatiesysteem updaten.

De nieuwe MMCS-SD 2020 versie is op basis van de HERE kaartdata 2019, één jaar jonger dan de huidige versie. 

De nieuwe kaartdata biedt vele voordelen zoals:

  1. De zekerheid van een goede begeleiding onderweg.
  2. Minder ergernis onderweg. 
  3. Minder onnodige kilometers door efficiënte routes.
  4. Bespaartijd dankzij nieuwe wegen en optimalisatie van de route. 
  5. Verrijkte POI overzicht. 
  6. Meer visuele content ter ondersteuning van het rijden.
  7. Ontspannen aankomst op bestemming.

Dit zijn allemaal voordelen die u graag heeft. Echter de prijs van € 149,- voor de update is toch vaak een drempel. Deze drempel willen wij oor u verlagen met de speciale FreshMap actie. Wij als MITSUBISHI dealer kunnen u het pakket nu aanbieden met € 70,- voordeel. (In combinatie met een onderhoudsbeurt). 

De FreshMap actie loopt van 22 juni 2020 tot: 30 december 2020 Wat  betekend: de navigatie update voor uw MMCS-SD navigatiesysteem van € 149,- voor € 79,- (in combinatie met onderhoud.)

Actieprijs losse update € 99,-.