BMW 1 Serie

118i High Executive Automaat
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Audio installatie
  • Audio Media Pack
  • Cruise control
  • Draadloze telefoonlader
  • Elektrisch glazen panorama-dak
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 50.160 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-426-BR
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)432 X 180 X 143
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Een auto als de BMW 1-serie biedt een dynamiek en comfort die typerend zijn voor de producten van de Duitse autofabrikanten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2020, de teller staat op 50160 kilometer. Auto hebben wij eind 2020 voor een klant opgezocht en inmiddels weer ingeruild op een nieuwe 1-serie. Volledig door ons onderhouden. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Als we het over kwaliteit en stijl hebben, wat dacht u dan van het lederen interieur? Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW 1-serie heeft verwarmbare voorstoelen. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. Volop licht en ruimtelijk gevoel geeft het elektrische bediende glazen panoramadak. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. Geef uw smartphone onderweg weer energie; zonder snoer, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard voorzien van Qi-technologie. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z′n recht. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de BMW 1-serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Een belangrijk veiligheidssysteem in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die u een duidelijk signaal geeft wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!
Prijs is rijklaar inclusief een technische controle, minimaal 11 maanden APK, benodigd onderhoud, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, tank ½ vol, 1 jaar pechhulp, 12 maanden BOVAG garantie, NAP-certificaat en we vrijwaren uw eventuele inruilauto.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Audio installatie
Audio Media Pack
Cruise control
Draadloze telefoonlader
Elektrisch glazen panorama-dak
kunstlederen/stof bekleding
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
LED koplampen
LED mistlampen
Lichtmetalen velgen 17"
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Financieren