Kia Ceed Sportswagon

1.0 T-GDi 120Pk DynamicLine
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • cruise control adaptief en stuurhulp
  • electronic climate control
  • LED koplampen
  • Lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 66.007 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-037-KP
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2022
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)461 X 180 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Keurige Ceed Sportswagon van eerste eigenaar, het betreft hier het facelift model van 2022. Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig poetsen, nieuwe APK, minimaal 1/2 tank brandstof, 1 jaar Europese mobiliteit hulp, 12 maanden BOVAG garantie en fabrieksgarantie tot 28-4-2029 max. 150.000km.

Als geen ander weten de Koreaanse automerken auto's te bouwen van een geweldige kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld deze Kia Ceed Sportswagon uit 2022, die met zijn kilometerstand van 66007 in een uitstekende conditie verkeert. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en in delen neerklapbare achterbank.

Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van DAB ontvangst, regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De automatische veiligheidssystemen in deze Kia fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Met voorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
cruise control adaptief en stuurhulp
electronic climate control
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem full map
Rijstrooksensor met correctie
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 28-04-2029
Nap
Financieren