Mitsubishi ASX

1.3 DI-T 7DCT First Edition
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • bots waarschuwing systeem
  • Cruise control adaptief
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 7.575 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-293-SH
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurRood metallic
BrandstofHybride
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)423 X 180 X 158
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Een mooie, praktische auto voor het hele gezin. Dit betreft een DEMO, informeer voor de juiste kilometerstand en beschikbaarheid. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder motor en de automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een heerlijke extra optie, waarmee u uzelf en uw bijrijder een groot plezier doet. Comfortabel houvast krijgt u van het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het navigatiesysteem stippelt de weg uit. Maar ook achter de auto geen verrassingen, dankzij de achteruitrijcamera. En natuurlijk een eersteklas audio-installatiesysteem, allemaal aan boord. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mitsubishi met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mitsubishi bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Prijs is op basis van beschikbaarheid per 1 augustus 2023 en maximaal 12.000 km.

Autobedrijf van Zessen officieel Mitsubishi dealer. Het adres voor uw nieuwe of gebruikte Mitsubishi. Wij verzorgen verder onderhoud, reparatie en schadeherstel in onze zeer moderne werkplaats. Bel voor meer informatie en een afspraak 0347-358000.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Binnenspiegel automatisch dimmend
bots waarschuwing systeem
Cruise control adaptief
Dodehoek detector
Hoofdsteunen achter
keyless entry/start
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 18"
Navigatiesysteem
Garanties
Bovag
Nap
Financieren