Mitsubishi Colt

1.0T MT Instyle
  • Navigatie
  • Adaptieve cruise control
  • Nu met € 1500 upgrade korting
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 8 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
57145576
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Van een klasse-auto mag u wat verwachten. ‘Drive your ambition′, noemen ze dat bij Mitsubishi. Dit is een splinternieuwe auto, die nu uit voorraad leverbaar is. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een pittige benzinemotor in combinatie met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Deze Mitsubishi COLT heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze Mitsubishi COLT heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Verder geniet u ook van: smartphone connectiviteit, navigatiesysteem en achteruitrijcamera. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Kom-maar-kom-maar…ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt.

Het zal u verbazen hoe deze auto in staat is om voor u de omgeving en het verkeer om u heen in de gaten te houden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Mitsubishi. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mitsubishi bovendien autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

8 jaar garantie; dat is makkelijk keizen! We kunnen ons voorstellen dat u deze auto wilt bekijken. We laten de auto graag aan u zien; bel 0347-358000 om mail naar info@zessen.nl.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterruitverwarming
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Audio-navigatiesysteem
Garanties
Bovag
Financieren