Mitsubishi Eclipse Cross

2.4 PHEV Black Edition Tijdelijk van € 47.770 voor € 43.770
  • Achterbank verwarmd
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • Cruise control adaptief
  • Dab
  • Dodehoek detector
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 3 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
470321178
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurRood parelmoer
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2360 CC
Omschrijving

Voor de rijder met ambitie is Mitsubishi dé oplossing. Drive your ambition! Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar met tijdelijk € 5.000 registratiebonus. Deze Mitsubishi Eclipse Cross is voorzien van een hybride motor. Dat betekent dat de aandrijving wordt geleverd zoor zowel een brandstofmotor als een elektromotor, die slim samenwerken om zuinig over de weg te gaan. Het comfort van de stoelverwarming geeft in koude dagen nét dat beetje extra. Hoe koud het buiten ook is, het verwarmbare stuurwiel brengt uw handen en vingers snel weer op temperatuur. Deze Mitsubishi Eclipse Cross heeft eigenlijk alles, zelfs een verwarmde achterbank. Tot de uitrusting van deze Mitsubishi behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Muziek luisteren onderweg was nog nooit zo′n genoegen! Het high performance audiosysteem levert een unieke geluidservaring. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Muziek aan, muziek uit? Het kan met een simpele vingerbeweging dankzij de audiobediening op het stuur! Deze auto kent elke bestemming als z′n broekzak, dankzij het navigatiesysteem. De standkachel verwarmt het interieur voor. Dat betekent meer comfort voor u en minder slijtage voor de auto. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de adaptive cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het forward collision warning-systeem waarschuwt indien een botsing dreigt met een voorliggend of tegemoetkomend voertuig. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u altijd veilig onderweg.

We maken graag een afspraak met u om deze Eclipse Cross bij ons te komen bekijken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achterbank verwarmd
Apple Carplay/Android Auto
Bandenspanningscontrolesysteem
Cruise control adaptief
Dab
Dodehoek detector
Head-up display
Keyless entry
Keyless start
Lichtmetalen velgen 18"
Navigatiesysteem
Oplaadmogelijkheid
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 30-06-2029
Financieren