Mitsubishi Outlander

2.4 PHEV Pure+
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Armsteun achter
  • Armsteun voor
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Cruise control
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 86.868 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-514-GF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)470 X 180 X 170
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Volledig Mitsubishi dealer onderhouden (Duitsland) Outlander voorzien van het modeljaar 2020 nieuwe Audio SDA systeem. Vijf deuren bieden ruim toegang tot deze riante gezinsauto, deze dealeronderhouden Mitsubishi Outlander uit 2019 heeft 86868 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze Mitsubishi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Mitsubishi Outlander heeft verwarmbare voorstoelen. Tot de uitrusting van deze Mitsubishi behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met dab-ontvangst. De bediening is gemakkelijk via knoppen op het stuur. Nooit meer beslagen ramen of ramen krabben. Met deze auto bent u altijd klaar voor de winter dankzij de standkachel. De elektronische systemen in deze Mitsubishi helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! Ook is de Mitsubishi uitgerust met: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en bagage afdekhoes.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De Mitsubishi Outlander is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Mocht zich een gevaarlijke situatie voordoen, dan geeft de Brake Assist extra remkracht en verkort de remweg.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun achter
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Cruise control
Dimlichten automatisch
Keyless entry
Keyless start
LED dagrijverlichting
Lederen stuurwiel
Metaalkleur
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 28-11-2024
Financieren