Peugeot 208

1.2 PureTech Blue Lease Active
  • Airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control
  • Navigatiesysteem full map
  • Peugeot Connect 3D Nav (ZJ14)
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 90.966 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
G-443-VP
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurWit parelmoer
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 144
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Peugeot 208. Het is een auto uit 2019. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Ook elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig poetsen, 12 maanden BOVAG garantie, minimaal 1/2 tank brandstof, 1 jaar mobiliteit service en tellerrapport (NAP).

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem en het full map navigatiesysteem kunt u bedienen vanaf het stuur of met spraak. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. De uitrusting van deze Peugeot is met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

U geniet nog meer van het rijden met uw Peugeot omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Airco
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
Navigatiesysteem full map
Peugeot Connect 3D Nav (ZJ14)
Rijstrooksensor met correctie
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren