Peugeot 3008

1.6 e-THP 165Pk Automaat GT Line
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control
  • Dodehoek detector
  • electronic climate control
  • Lederen/stof bekleding
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 89.360 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
PF-361-H
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurRood parelmoer
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)445 X 184 X 162
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Origineel Nederlands geleverde auto van eerste eigenaar.

Deze 3008 van 2017 heeft 89360 kilometer op de teller. Een krachtige viercilinder benzinemotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Tot de uitrusting van deze Peugeot behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het navigatiesysteem. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Bijzonder prettige optie is de keyless entry. De sensor herkent uw aanwezigheid en de auto gaat van het slot. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 3008 samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Peugeot. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Prijs is rijklaar inclusief een technische controle, minimaal 11 maanden APK, benodigd onderhoud, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, tank ½ vol, 1 jaar pechhulp, 12 maanden BOVAG garantie, NAP-certificaat en we vrijwaren uw eventuele inruilauto.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
Dodehoek detector
electronic climate control
Lederen/stof bekleding
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 18"
Rijstrooksensor met correctie
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterste zijruiten extra getint (VD09)
Achteruitrijcamera
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren