ŠKODA Kamiq

1.0 TSI 110Pk DSG Monte Carlo
  • Achteruitrijcamera
  • Armsteun voor
  • bots waarschuwing systeem
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Connected services
  • Cruise control
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 2.445 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-066-FS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)434 X 179 X 156
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Zo goed als nieuwe Kamiq in unieke Monte Carlo uitvoering. Direct leverbaar en inclusief volledige fabrieksgarantie. Prijs is geheel rijklaar!
Navigeren doet u altijd actueel met uw favoriete navigatieapp dmv de smartphone integratie.
Het is de vormgeving van deze auto die stijl en klasse uitstraalt. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw passagiers en de uitgekiende techniek zorgt steeds voor een comfortabele rit. Op de teller van deze auto staat slechts 2445 kilometer. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Een koude start op frisse dagen? Niet met de behaaglijke stoelverwarming. Met het grote glazen panoramadak geniet u van maximale lichtinval. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem (met dab-radio!) Als u wilt kunt u het zelfs met uw stem bedienen. Onderweg uw smartphone opladen zonder gedoe met stekkers en kabels? Dat kan, met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start!

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Het Lane-keeping systeem garandeert dat u zich niet onverhoeds buiten de lijnen van de rijstrook begeeft.

Wij leveren deze auto aan u met volledige Fabrieksgarantie. Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Armsteun voor
bots waarschuwing systeem
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Connected services
Cruise control
DAB ontvanger
Extra getint glas
Keyless entry
Keyless start
LED dagrijverlichting
Lichtmetalen velgen 18"
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 04-07-2024
Financieren