Toyota C-HR

1.8 Hybrid Executive
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Audio installatie premium
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Cruise control adaptief
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 80.770 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XJ-653-H
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurBruin metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 180 X 156
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Deze Toyota C-HR is een origineel Nederlands voertuig in de unieke bruine lak uitgevoerd afgewerkt met hoge kwaliteit in alle opzichten en op ieder wegtype, vandaar de slogan ‘Let′s go places′. Hier ziet u een perfect voorbeeld. Een krachtige viercilinder motor en een prettige automatische transmissie zorgen voor de aandrijving van deze stoere Toyota. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. Wind, sneeuw, hagel, regen… allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Natuurlijk is het systeem ook voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Toyota met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Extra veiligheid is gegarandeerd door de ingebouwde kruisend verkeer detectie. Met de keyless start hoeft u alleen de elektronische token op zak te hebben om in te stappen en te starten. Sleutels niet meer nodig!

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Bij een noodstop gebeurt er heel veel tegelijk: gas los, rempedaal in, kijken, sturen. Dan is het een veilig gevoel dat de Brake Assist uw remactie tot het maximum oppept. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en dodehoekdetectie.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

Prijs is rijklaar inclusief een technische controle, minimaal 11 maanden APK, benodigd onderhoud, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, tank ½ vol, 1 jaar pechhulp, 12 maanden BOVAG garantie, NAP-certificaat en we vrijwaren uw eventuele inruilauto.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Audio installatie premium
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Cruise control adaptief
Dab
Extra getint glas
Keyless entry
Kruisend verkeer detectie
LED koplampen
LED mistlampen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren