Toyota RAV4

2.0 VVT-iE 176 Pk Active
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control adaptief
  • Dab
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 81.283 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-931-XT
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)460 X 186 X 169
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Origineel Nederlandse Rav-4 Automaat met 1500Kg trekgewicht! Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, minimaal 11 maanden APK, volledig poetsen, 12 maanden BOVAG garantie, 1 jaar mobiliteit garantie en minimaal 1/2 tank brandstof.

Er is volop leefruimte in deze Toyota RAV4, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Deze dealeronderhouden auto uit 2019 heeft 81283 kilometer gelopen. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en getint glas.

Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Spraakbediening herkent uw stem en voert opdrachten uit terwijl u beide handen aan het stuur houdt. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. Ook is de Toyota uitgerust met: achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor en automatisch dimmende binnenspiegel.

Zoals u mag verwachten van deze Toyota RAV4 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. Ook helpen het hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control adaptief
Dab
electronic climate control
Getint glas
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Rijstrooksensor met correctie
Stuurwiel multifunctioneel
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Financieren