Volkswagen Polo

1.8 TSI GTI 192 Pk DSG7
  • Achteruitrijcamera (Rear View) (KA1)
  • Adaptieve onderstelregeling (Sport Select) (PDB)
  • Airconditioning, automatisch (Climatronic) (PH2)
  • Cruise control
  • Cruise control (8T2)
  • electronic climate control
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 115.100 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
1-ZSF-40
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2015
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)398 X 168 X 145
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Schitterende origineel Nederlands geleverde Polo GTI die zeer goed onderhouden is. Voorzien van vele fabrieksopties waar onder: Full Led, panorama schuif-kanteldak, Executive plus pakket, camera, PDC voor en achter etc. Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig poetsen, nieuwe APK, minimaal 1/2 tank brandstof, 1 jaar Europese mobiliteit hulp, 12 maanden BOVAG garantie.

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Volkswagen Polo. Het is een auto van het bouwjaar 2015. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid. Deze Polo is dan ook als nieuw, de onderhoudshistorie is bekend. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Qua licht en ruimtelijk gevoel zit het helemaal goed met het elektrisch bediende panoramadak. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, dakspoiler en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! Audio-installatiesysteem en navigatiesysteem zijn gecombineerd. Zo wordt zelfs gesproken route-informatie een luisterervaring! En dankzij bluetooth klinkt uw favoriete playlist geweldig. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climatronic airconditioning. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Volkswagen heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. Ook dashboard met spraakbediening, sportstuur met schakelpaddels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Volkswagen Polo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. De hellingproef is verleden tijd. De hill hold control zorgt voor volmaakte stilstand op ieder aflopend wegdeel. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat.

Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera (Rear View) (KA1)
Adaptieve onderstelregeling (Sport Select) (PDB)
Airconditioning, automatisch (Climatronic) (PH2)
Cruise control
Cruise control (8T2)
electronic climate control
Elektrisch glazen panorama-dak
Executive Plus pakket (W05)
Kleur wit
LED koplampen
Ledverlichting (WXG)
Lichtmetalen velgen 17"
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren