Opel Corsa

1.2 75PK Elegance
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • bots waarschuwing systeem
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Cruise control
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 7.347 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-117-KN
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 144
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

In nieuwstaat verkerende Corsa in luxe Elegance uitvoering en voorzien van diverse pakketten. Wordt geleverd inclusief fabrieksgarantie t/m 28-2-2024 en prijs is geheel rijklaar. Navigeren doet u altijd actueel via uw favoriete navigatie app dmv de smartphone integratie via Apple Carplay of Android auto.
Alle technologie in de Opel Corsa is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak manoeuvreert u moeiteloos door het verkeer. ′s Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. Bij deze Opel Corsa is aan alles gedacht, tot en met een verwarmd stuurwiel aan toe. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De hoorbare sensatie van het high performance audiosysteem is een ervaring op zich. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Opel met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control!

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Opel Corsa samen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met fabrieksgarantie. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.
Prijs is rijklaar inclusief een technische controle, minimaal 11 maanden APK, benodigd onderhoud, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, tank ½ vol, 1 jaar pechhulp en we vrijwaren uw eventuele inruilauto.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Bandenspanningscontrolesysteem
bots waarschuwing systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Cruise control
DAB ontvanger
Electronic climate controle
Extra getint glas
Koplampen adaptief
LED-lichtpakket
Matrix led koplampen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Financieren