Fiat 500L

0.9 TwinAir CNG Lounge
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Apple CarPlay / Android Auto
  • Automatisch geregelde airconditioning (140)
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 118.699 km
Brandstof Aardgas
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
PG-852-L
CarrosserieMPV
Bouwjaar2017
KleurGroen metallic
BrandstofAardgas
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders2
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)424 X 178 X 168
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Er is volop leefruimte in deze Fiat 500 L, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Deze dealeronderhouden auto uit 2017 heeft 118699 kilometer gelopen. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een tweecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard full map navigatiesysteem. Deze Fiat 500 L is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. De uitrusting van deze Fiat is met DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Fiat 500 L is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Fiat bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze Fiat echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Apple CarPlay / Android Auto
Automatisch geregelde airconditioning (140)
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Cruise control
Dab
Elektrische ramen achter (023)
kunstlederen/stof bekleding
Licht- en regensensor (347)
Lichtmetalen velgen 16"
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren