Mazda CX-30

2.0 SkyActiv-X 180Pk 4WD Luxury
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Armsteun voor
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Bandenspanningscontrolesysteem
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 11.344 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
P-791-ZP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurGrijs parelmoer
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Deze CX-30 verkeerd in keurige staat en is voor u geïmporteerd uit Duitsland, volledige historie aanwezig in het digitale service register.

Een echt goede auto biedt meer dan alleen maar hoge prestaties en een comfortabele rit. Zo'n auto verrijkt uw leven door een optimale combinatie van doordachte vormgeving en hoogstaande techniek. Deze Mazda CX-30 is daar een goed voorbeeld van. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de handgeschakelde versnellingsbak. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mazda is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Adaptive cruise control zorgt intussen dat u op veilige afstand van uw voorligger blijft. Een extra gevoel van veiligheid: de kruisend verkeer detectie anticipeert en waarschuwt als aanrijding met een tegenligger dreigt. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Een geavanceerde optie van de adaptive cruise control is de file assistent, die ook bij lage snelheden actief is. U houdt daardoor automatisch genoeg afstand en het systeem zorgt dat u stopt als het nodig is. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Ook helpen het autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, uw rit tot een veilige rit te maken.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Prijs is rijklaar inclusief een technische controle, minimaal 11 maanden APK, benodigd onderhoud, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, tank ½ vol, 1 jaar pechhulp, 12 maanden BOVAG garantie, NAP-certificaat en we vrijwaren uw eventuele inruilauto.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
bots waarschuwing systeem
Connected services
Cruise control adaptief
DAB ontvanger
Dodehoek detector
Elektrisch bedienbare achterklep
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Financieren