Mitsubishi Outlander

2.0 PHEV Instyle Leder
  • Audio installatie premium
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • Cruise control
  • Dab
  • Keyless entry
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 138.401 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
KD-493-L
CarrosserieSUV
Bouwjaar2016
KleurGrijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)470 X 180 X 170
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Luxe dealer onderhouden Outlander PHEV. Prijs is rijklaar inclusief een technische controle, minimaal 11 maanden APK, benodigd onderhoud, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, tank ½ vol, 1 jaar pechhulp, 12 maanden BOVAG garantie, aandrijfaccu garantie tot 1-8-2024 en we vrijwaren uw eventuele inruilauto.

De vormgeving van deze Mitsubishi Outlander is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. Voor de aandrijving van deze SUV zorgen een viercilinder motor en een automatische transmissie. Op het lijstje aantrekkelijke extraatjes vallen meteen op: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. De R in de maand? Dan is het tijd voor de luxe van de meegeleverde stoelverwarming! Deze Mitsubishi Outlander heeft een verwarmd stuurwiel. Nooit meer koude handen onderweg. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bediende ramen en LED-dagrijverlichting.

Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel lederen stuur en achteruitrijcamera. Nooit meer beslagen ramen of ramen krabben. Met deze auto bent u altijd klaar voor de winter dankzij de standkachel. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Geen gehannes meer met de handrem en gas geven bij stilstaan op een oplopend stuk weg. De hill hold control zorgt voor een geslaagde hellingproef.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Audio installatie premium
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Binnenspiegel automatisch dimmend
Cruise control
Dab
Keyless entry
LED dagrijverlichting
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 18"
Metaalkleur
Parkeersensor voor en achter
Regensensor
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren