Kia Ceed Sportswagon

1.0 T-GDi 120Pk DynamicLine
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control
  • electronic climate control
  • LED dagrijverlichting
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 75.239 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-280-XJ
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)460 X 180 X 147
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Keurige Ceed Sportswagon van eerste eigenaar in complete DynamicLine uitvoering. Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig poetsen, nieuwe APK, minimaal 1/2 tank brandstof, 1 jaar Europese mobiliteit hulp, 12 maanden BOVAG garantie en fabrieksgarantie tot 8-2028 max. 150.000km.

Het marktaandeel van Koreaanse merken is de afgelopen acht jaar bijna verdubbeld. Geen wonder, want ook met deze Kia Ceed Sportswagon koopt u een auto met hoge kwaliteit en een zeer geringe afschrijving. In deze auto vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Kia horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel en in delen neerklapbare achterbank.

Wat een gemak, die achteruitrijcamera. Alles in beeld zonder capriolen. Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met DAB-radio en het full map navigatiesysteem. Want in deze Kia bedient u ze vanaf het stuurwiel of met uw stem. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Kia met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Deze auto is voorzien van cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Ook helpen het hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze Kia te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
electronic climate control
LED dagrijverlichting
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem full map
Rijstrooksensor met correctie
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 23-08-2028
Nap
Financieren