Mitsubishi Colt

1.6 HEV Instyle Hybrid
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonome parkeerfunctie
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • Cruise control adaptief
  • Dodehoek detector
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 48 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
617564189
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurRood metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1598 CC
Omschrijving

Deze zeer luxe uitgevoerde Mitsubishi Colt is één van de beste hybride auto's en rijd je nu al voor € 30.919,-. Verfijnd rijden door de combinatie van elektromotor en verbrandingsmotor! ‘s Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Mitsubishi Colt voorzien van verwarmbare voorstoelen en verwarmbaar stuurwiel. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Qua muziekbeleving onderweg gaat deze auto ook een stevige stap verder dankzij het BOSE high performance audiosysteem. Zoals van een eigentijdse auto verwacht mag worden, is deze Mitsubishi Colt voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Smartphone connectiviteit verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Dankzij de keyless entry nooit meer graven in uw zakken of tassen op zoek naar de autosleutel. Uw auto herkent u en zet de deuren open!

De Mitsubishi Colt is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep.

Deze auto wordt geleverd met 8 jaar garantie. Interesse voor deze Mitsubishi Colt? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak via 0347-358000 of info@zessen.nl


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Autonome parkeerfunctie
Binnenspiegel automatisch dimmend
Cruise control adaptief
Dodehoek detector
Draadloze telefoonlader
electronic climate control
Hill hold functie
keyless entry/start
Lichtmetalen velgen 17"
Parkeersensor achter
Garanties
Bovag
Fabrieksgarantie 01-12-2031
Financieren