Peugeot 308

SW 1.2 PureTech 110Pk Active Pack Business
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • bots waarschuwing systeem
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Cruise control
  • electronic climate control
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 25.970 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
562845
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2022
KleurBlauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Company car van Peugeot Duitsland geweest, nu extra aantrekkelijk geprijsd (huidige nieuwprijs ruim EUR 35.000,-!). Prijs is rijklaar inclusief een technische controle, minimaal 11 maanden APK, benodigd onderhoud, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, tank ½ vol, 1 jaar pechhulp, 12 maanden BOVAG garantie en we vrijwaren uw eventuele inruilauto.

Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Peugeot 308 SW, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Peugeot komt voor rekening van een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. De comfortstoelen zitten op lange ritten zo prettig dat u bijna vergeet te pauzeren. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen full map navigatiesysteem aan boord! Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Peugeot is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! Met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Da′s veilig! Alle informatie geprojecteerd op de voorruit via head-up display, zodat u uw ogen op de weg kunt houden! Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert.

Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Indien u interesse heeft in deze Peugeot, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
bots waarschuwing systeem
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
electronic climate control
Elektrische ramen achter
Elektrische ramen voor
Head-up display
Keyless start
LED achterlichten
Lederen stuurwiel
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Financieren