Peugeot Expert

2.0 BlueHDI 145Pk EAT8 Automaat Standard Asphalt
  • Bedrijfswagen
  • 17" lichtmetalen velgen 'Phoenix' (ZHCQ)
  • Airco
  • Elektrisch inklapbare buitenspiegels (HU02)
  • Handmatige airconditioning (RE01)
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Parkeersensor achter
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 39.933 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VPJ-27-P
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2022
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)496 X 192 X 194
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Nieuw door ons ingezet als demo en veelal zelf gebruikt of als vervangende bus meegegeven met klanten. Mooi uitgevoerde Expert die wij tevens hebben voorzien van trekhaak, volledige betimmering en sidebars. Bus wordt nog gebruikt, km stand kan iets afwijken. Geadverteerde stand is van 23 januari 2024.
Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig gepoetst, minimaal 11 maanden APK, 1/2 tank brandstof, 1 jaar Europese pechhulp en 6 maanden BOVAG garantie (zakelijk).

Franse auto's zijn gemaakt om te genieten. Zoals deze Peugeot Expert bijvoorbeeld. Het is een dealeronderhouden auto die 39933 kilometer heeft gelopen. Het bouwjaar is 2022. In deze auto vindt u een dieselmotor en een automatische transmissie. Openwaaiende portieren kunnen gevaar opleveren. Daarom is de schuifdeur voor passagiers extra handig en veilig. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. In deze auto wordt u elke rit opnieuw bijgestaan door een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audiosysteem met DAB-radio. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Met dashboard met spraakbediening, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze Peugeot helemaal compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Peugeot in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u nieuwsgierig bent naar deze Peugeot Expert, neem dan snel contact met ons op.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
17" lichtmetalen velgen 'Phoenix' (ZHCQ)
Airco
Elektrisch inklapbare buitenspiegels (HU02)
Handmatige airconditioning (RE01)
Lichtmetalen velgen 17"
Parkeersensor achter
Parkeersensoren achter (UB01)
Zijschuifdeur rechts
2 zitplaatsen rechtsvoor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren