Peugeot Expert

2.0 BlueHDI 150Pk Long Asphalt DC
  • Bedrijfswagen
  • 17" lichtmetalen velgen 'Phoenix' (ZHCQ)
  • Achterdeuren met ramen, verwarming en ruitenwisser (WO05)
  • Alarm (AB08)
  • Alarmsysteem
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Climate Control (dual-zone) (RE07)
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 49.975 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VHV-06-H
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2021
KleurZwart metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)531 X 192 X 195
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Super praktische Expert dubbele cabine (5 zits) in luxe uitvoering. Tevens voorzien van volledige betimmering incl. opbergrek aan rechter zijde. Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig poetsen, nieuwe APK, minimaal 1/2 tank brandstof, 1 jaar Europese mobiliteit hulp, 6 maanden BOVAG garantie (zakelijk). Bel even of de bus aanwezig is als u wilt komen kijken, kunnen we u tevens de actuele km stand doorgeven. Km stand van 49975km is van eind februari.

Bij het ontwerpen van de Peugeot Expert stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Hij heeft een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Achterportieren kunnen gemakkelijk beschadigd raken als ze bijvoorbeeld door de wind bij uitstappen openslaan. Dat zal niet gebeuren met de aanwezige schuifdeur achter. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, trailer assistent, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en verstelbare lendensteunen.

De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Een veiligheidsverhogende optie is de ingebouwde spraakbediening. Terwijl u uw ogen op de weg houdt, bedient u de auto met uw stem. Kilometerstand? Oliepeil? Accuspanning? Allemaal te zien via de app. Overal. Altijd. Dankzij Connected Services. Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. Met DAB ontvangst, regensensor, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze auto helemaal compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze Peugeot fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Deze Peugeot Expert is ook behulpzaam als het gaat om een rechte koers. Het Lane-keeping systeem signaleert en corrigeert als u onbedoeld de rijstrooklijnen dreigt te overschrijden. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Ook helpen het dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
17" lichtmetalen velgen 'Phoenix' (ZHCQ)
Achterdeuren met ramen, verwarming en ruitenwisser (WO05)
Alarm (AB08)
Alarmsysteem
Apple Carplay/Android Auto
Climate Control (dual-zone) (RE07)
Cruise control
Dodehoek detector
electronic climate control
ISO trekhaak (flenskogel) met Trailer Sway Control-systeem (AQ03)
Lichtmetalen velgen 17"
Linker zijschuifdeur (WZ07)
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren