Peugeot Partner

1.5 BlueHDI 130Pk Premium
  • Bedrijfswagen
  • Airco
  • Cruise control
  • Cruise Control met snelheidsbegrenzer (ZV77)
  • Handmatige airconditioning (RE01)
  • Houten vloer in laadruimte
  • Parkeersensor achter
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 26.990 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
VRH-06-Z
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2022
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)440 X 185 X 188
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Origineel Nederlands geleverde Partner automaat van eerste eigenaar. Prijs is rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig poetsen, 6 maanden BOVAG garantie, minimaal 1/2 tank brandstof.

Met deze Peugeot Partner kunt u weer jaren vooruit. De kilometerstand is 26990 en de onderhoudsgeschiedenis is bekend. Hij heeft een dieselmotor en een automatische transmissie. Parkeerschade door openslaande deuren is er niet bij. De schuifdeur wordt dicht langs de zijkant geleid en uitstappen gaat supergemakkelijk. Ook verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

Gemakkelijk en veilig is bediening voor het audiosysteem met knoppen op het stuur. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De cruise control houdt de snelheid constant. Dat is relaxt reizen!

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Bent u nieuwsgierig naar deze Peugeot Partner? Laat het ons dan snel weten.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Airco
Cruise control
Cruise Control met snelheidsbegrenzer (ZV77)
Handmatige airconditioning (RE01)
Houten vloer in laadruimte
Parkeersensor achter
Parkeersensoren achter (UB01)
Trekhaak
Zijschuifdeur rechts
Zijschuifdeur rechts (PC17)
Airbag(s) side voor
Airbag-pakket
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren