Toyota Corolla

Touring Sports 1.8 Hybrid Business Plus
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 65.814 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-003-PK
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurZwart metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)467 X 181 X 144
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Nette origineel Nederlands geleverde Corolla van eerste eigenaar. Prijs is rijklaar inclusief een technische controle, minimaal 11 maanden APK, benodigd onderhoud, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, tank ½ vol, 1 jaar pechhulp, BOVAG garantie, NAP-certificaat en we vrijwaren uw eventuele inruilauto.

Als geen ander munten de Japanse autofabrikanten uit in de toepassing van hoogwaardige materialen en intelligente systemen. Dat merkt u ook bij een auto als deze Toyota Corolla Touring Sports. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Verder is de Toyota uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Zoals van een eigentijdse auto verwacht mag worden, is deze Toyota Corolla Touring Sports voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Toyota met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Aan boord van deze Toyota Corolla Touring Sports is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. Met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet.

In de Toyota Corolla Touring Sports heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Binnenspiegel automatisch dimmend
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Cruise control adaptief met stop&go en stuurhulp
Dab
Keyless entry
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren