Mitsubishi Outlander

2.4 PHEV Instyle
  • Achterspoiler
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control adaptief
  • Dab
  • Dodehoek detector
  • electronic climate control
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 97.010 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
Z-228-BR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurZwart parelmoer
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)470 X 180 X 170
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Origineel in België geleverde auto met volledige historie. Auto komt bij jaarlijks Mitsubishi onderhoud in aanmerking voor verlengde garantie tot 27-2-2027 max 160.000km. Prijs is geheel rijklaar inclusief een technische controle, minimaal 11 maanden APK, benodigd onderhoud, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, tank ½ vol, 1 jaar pechhulp, 12 maanden BOVAG garantie, NAP-certificaat en we vrijwaren uw eventuele inruilauto.

Het is een nette en comfortabele auto, deze Mitsubishi Outlander, hij heeft 97010 kilometer gelopen. De aandrijving van deze SUV komt voor rekening van een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Zon en frisse lucht krijgen vrij spel dankzij het elektrisch bediende glazen panorama dak; de elektrisch bedienbare achterklep maakt het u gemakkelijk en u voelt zich omgeven door luxe van het lederen interieur! De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Als de 'r' in de maand zit, komt zo'n verwarmd stuurwiel als geroepen! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

De standkachel is een comfortfunctie die de veiligheid vergroot. U rijdt nooit meer met bevroren of beslagen ramen en stapt altijd in een voorverwarmd interieur. Het inventieve 360 graden camerasysteem op deze auto heeft de functie om u assistentie te bieden in nauwe ruimtes en straten, waar het achteruit rijden vaak een uitdaging is. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Deze auto is voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

In de Mitsubishi Outlander heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met Bovag Garantie. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achterspoiler
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control adaptief
Dab
Dodehoek detector
electronic climate control
Elektrisch bedienbare achterklep
Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
extra getint glas achter
Keyless entry
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 18"
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Financieren