Mitsubishi Outlander

2.4 PHEV Pure 18" velgen
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control
  • electronic climate control
  • Kunstlederen bekleding
  • Lichtmetalen velgen
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 77.184 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-234-DJ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurGrijs metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)470 X 180 X 170
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Nieuw door ons geleverd en volledig onderhouden Outlander PHEV. Auto komt in aanmerking voor Mitsubishi garantie tot 31-3-2028 (max. 160.000km) bij jaarlijks Mitsubishi onderhoud. Tevens voorzien van parkeersensoren voor en achter, 18" Two Tone PHEV velgen en trekhaak.
Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig poetsen, minimaal 11 maanden APK, 12 maanden BOVAG garantie, aanvullende Mitsubishi garantie tot 31-3-2028, Accugarantie tot 31-3-2028 (max 160.000km) en minimaal 1/2 tank brandstof.

De krachtige lijnen van deze SUV springen direct in het oog. Dit is een dealeronderhouden Mitsubishi Outlander uit 2020 die 77184 kilometer heeft gelopen. De aandrijving van deze Mitsubishi wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Verder is de Mitsubishi uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. Dab-ontvangst geeft daarbij een kraakheldere ontvangst. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Electronic climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. U bent in deze Mitsubishi ook voorzien van sportstuur met schakelpaddels, regensensor, cruise control, keyless entry en bagage afdekhoes.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze Mitsubishi Outlander Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Mitsubishi bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Even bellen voor een afspraak en deze Mitsubishi staat voor u klaar!


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control
electronic climate control
Kunstlederen bekleding
Lichtmetalen velgen
Parkeersensor voor en achter
Trekhaak
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Achteruitrijcamera
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 31-03-2025
Nap
Financieren