Mitsubishi Outlander

2.4 PHEV Instyle
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Achterspoiler
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Armsteun achter
  • Armsteun voor
  • Audio installatie premium
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 92.201 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XT-039-F
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurZwart parelmoer
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)470 X 180 X 170
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Nieuw door ons geleverd en volledig onderhouden Outlander van eerste eigenaar in de mooie combinatie Ruby Black parelmoer met zwart diamond stitched leder. Prijs is geheel rijklaar inclusief benodigd onderhoud, volledig poetsen, minimaal 1/2 tank brandstof, Mitsubishi mobiliteitsgarantie en de auto komt in aanmerking voor verlengde Mitsubishi garantie bij jaarlijks dealer onderhoud tot 19-3-2027 max. 160.000km.

Een kenmerk van Japanse auto's is de intelligente techniek, maar ook de ver doorgevoerde degelijkheid. Deze stoere auto wordt aangedreven door een benzinemotor en een automatische transmissie. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Comfort, licht en het complete gevoel van ruimte wordt verzorgd door het elektrisch bediende panoramadak. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Tot de uitrusting behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

De standkachel is een ideale optie voor de koude maanden. U stapt altijd in een voorverwarmde auto en hoeft nooit meer ruiten te krabben. De 360 graden camera op deze auto biedt u een volledig, panoramisch zicht op de omgeving. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De geluidskwaliteit aan boord is 'next level' dankzij het high performance audiosysteem. Ook achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Mitsubishi Outlander heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Met voorzieningen als dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

De kwaliteit van deze auto is wat u van een Mitsubishi mag verwachten. Daarom wordt hij geleverd met Bovag Garantie en tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Mitsubishi in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun achter
Armsteun voor
Audio installatie premium
Bagagedek
Bandenspanningscontrolesysteem
bots waarschuwing systeem
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Cruise control adaptief
Dab
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
Financieren