Mitsubishi Outlander

2.4 PHEV Premium
  • Achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • Cruise control
  • Dab
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 60.878 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-035-ST
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurWit parelmoer
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)470 X 180 X 170
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Prijs is geheel rijklaar inclusief fabrieksgarantie op de gehele auto tot 12-9-2024 (max. 100.000km) en op de aandrijfaccu tot 12-9-2027 (max 160.000km). Krachtig in techniek, groot in comfort en prestaties: Mitsubishi. Drive your ambition. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Al is het nog zo fris, koude handen zijn verleden tijd door het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze Mitsubishi horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Topprestaties in muziek en geluid? Dat is bijgeleverd in de vorm van het high performance audiosysteem! Met dit systeem profiteer je onder andere ook van: DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. De standkachel is een ideale optie voor de koude maanden. U stapt altijd in een voorverwarmde auto en hoeft nooit meer ruiten te krabben. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Mitsubishi heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren voor en achter. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Kruisingen en afslagen worden een stuk veiliger door de kruisend verkeer detectie. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met fabrieksgarantie. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Cruise control
Dab
Dodehoek detector
Keyless entry
Keyless start
Kleur parelmoer
Kruisend verkeer detectie
Lederen bekleding
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 12-09-2024
Financieren