Toyota C-HR

1.8 Hybrid Active
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Armsteun voor
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Bandenspanningscontrolesysteem
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 10 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-812-FP
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1798 CC
Omschrijving

Ongebruikte C-HR met eerste Europese registratie juni 2022 uit voorraad leverbaar! Europese fabrieksgarantie van toepassing. Navigeren doet u altijd actueel met uw favoriete navigatie app dmv de smartphone integratie.
Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Toyota C-HR. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 10 kilometer. Deze hybride auto heeft een sterke, zuinige elektromotor én een verbrandingsmotor. Kortom: uitstekende rijprestaties en een veel lager brandstofgebruik. Verder is de Toyota uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Met de keyless start is het lekker makkelijk instappen en starten. Met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Toyota helemaal compleet.

De Toyota C-HR is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep.

Natuurlijk wordt deze auto geleverd met fabrieksgarantie. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Armsteun voor
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Connected services
Cruise control adaptief
DAB ontvanger
Grootlichtassistent
Hill hold functie
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Financieren