Peugeot 2008

1.2 PureTech 100Pk Active Pack
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Metaalkleur
  • Navigatie-pakket
  • Stuurwiel multifunctioneel
  • Verkeersbord detectie
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 3.219 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
X-206-VF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurWit parelmoer
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Alle technologie in de Peugeot 2008 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2023. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 3219 Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare ramen achter.

Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico's met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. In het zeldzame geval van een storing weet u nog eerder dan de monteur wat er mankeert. Uw smartphone met remote services geeft direct inzicht. Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Peugeot met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Deze auto is voorzien van cruise control, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Als bestuurder van deze Peugeot bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Ook helpen het hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Peugeot 2008, neem dan snel contact met ons op 0347-358000.

Prijs is rijklaar inclusief een technische controle, minimaal 11 maanden APK, benodigd onderhoud, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, tank ½ vol, 1 jaar pechhulp, 12 maanden BOVAG garantie, NAP-certificaat en we vrijwaren uw eventuele inruilauto.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Lichtmetalen velgen 16"
Metaalkleur
Navigatie-pakket
Stuurwiel multifunctioneel
Verkeersbord detectie
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 31-10-2025
Financieren