Toyota Aygo

X 1.0 VVT-i S-CVT Envy
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • bots waarschuwing systeem
  • Cruise control adaptief
  • Dab
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 6 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-491-TB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2023
KleurGroen metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)370 X 174 X 153
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Prijs is rijklaar inclusief een rijklaar maken, onderhoud volgens fabrieksvoorschriften, uitgebreide poetsbeurt binnen- en buitenzijde, volle tank brandstof, 1 jaar pechhulp, Toyota fabrieksgarantie, NAP-certificaat en we vrijwaren uw eventuele inruilauto. Deze ongebruikte Toyota is afkomstig uit Duitsland.

Als een gewone kofferbak niet afdoende is, kies dan een hatchback als deze. Door de extra achterdeur is het gemakkelijk laden en lossen. En de achterbank is neer te klappen. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Lederen bekleding is een smaakvolle en comfortverhogende optie. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Natuurlijk behoren 18 inch lichtmetalen velgen, donker getint glas achter, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De sensatie van superieur geluid wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. Ook is het audiosysteem voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst en achteruitrijcamera. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Kom-maar-kom-maar…ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Ook lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

U geniet nog meer van het rijden met uw Toyota omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Als u nieuwsgierig bent naar deze Toyota Aygo X, neem dan snel contact met ons op.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Autobedrijf van Zessen! Het autobedrijf met 40 jaar ervaring in de automotive waar u en uw auto centraal staan. Als Mitsubishi Dealer of the Year, Bosch Car Service dealer, Peugeot Specialist en Qooder dealer doen wij alles om u te ontzorgen als het om uw mobiliteit gaat. Bezoek onze showroom voor een nieuwe, ons uitgebreide occasionterrein voor een gebruikte auto of de werkplaats voor onderhoud , reparatie of schadeherstel en ervaar het Merkbaar Verschil.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel voor meer informatie of een afspraak 0347-358000 of WhatsApp uw vraag naar 06-82222332 ma-za van 7.00 tot 21.00 uur.
Ondanks onze grote zorg voor het samenstellen van deze advertentie kunnen er geen rechten worden ontleend aan het gepubliceerde. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.”

.

Opties
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
bots waarschuwing systeem
Cruise control adaptief
Dab
Draadloze telefoonlader
extra getint glas achter
Keyless entry
LED koplampen
Lichtmetalen velgen
Navigatiesysteem full map
Garanties
Bovag
Financieren